luni, 29 aprilie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 8

Va invit sa urmariti cel de-al 8-lea episod din acest sezon Pariu cu Viata. Dupa ce prietenul lor, Razvan, a murit, viata tinerilor iau o alta intorsatura. Va invit sa urmarim impreuna acest episod ca la finalul lui sa ne spunem toti parerea, aici sau pe pagina de FaceBook a acestui blog.

Am vazut la finalul episodului trecut, dupa acel moment trist cu Razvan, ca Ioana se refugiaza in bratele lui Andrei, ci nu ale lui Liviu asa cum era normal pentru ca cei doi formeaza un cuplu. Sa speram ca vom avea parte si in aceasta seara, 1 mai 2013, de un episod cat mai frumos si lipsit de momente urate.

Vizionare Placuta!


-->

Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla pe acest blog, va rog frumos sa acordati un like paginii de FaceBook!




miercuri, 24 aprilie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 7


Acum vin de la televizor, am urmarit episodul din titlu, nu este cel mai frumos episod pe care l-am vazut din acest sezon sau din oricare altul, dar merita vazut. Poate ca este aiurea ceea ce am observat eu, dar cand l-au gasit pe Razvan spanzurat la scoala, Ioana a fugit in bratele lui Andrei, nu ale lui Liviu.

Totusi, este un episod mai negru, este infricosator. La sfarsit mi-a parut rau, imi era rusine de rusinea tinerilor din LaLa Band. Se pare ca Vlad mai are ceva pe suflet, va suferi extrem de mult si va avea pe constiinta decesul lui Razvan. Vlad a vorbit cu acesta cu o seara inainte ca el sa se sinucida, stia ce avea de gand si stia de orientarea sexuala a acestuia, lucru care nu era stiut de nici un membru al trupei. -->

Episodul va fi uploadat dupa difuzarea acestuia la TV!


Ne gasiti si pe FaceBook!


marți, 16 aprilie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 6

Salutare prieteni! Maine seara apare cel de-al 6-lea episod din Pariu cu Viata Sezonul 4, eu abia astept sa-l urmaresc si sa vad ce se mai intampla. Ma intereseaza in principal relatia dintre Andrei si Ioana, vreau sa vad cum mai evolueaza lucrurile, am vazut ca Ioana afla de aventura lui Andrei cu tipa care le facea poze tinerilor din LaLa Band cand au fost rapiti de acel parinte disperat care avea copila foarte bolnava si nu mai voia sa lupte cu viata, dorea doar sa-i mai vada odata pe cei din LaLa Band si sa abandoneze lupta cu viata, dar dupa o discutie cu tinerii a renuntat la acest gand.
-->


Va urez vizionare placuta tuturor!



Va rog pe aceasta cale sa acordati un like si paginii de FaceBook a acestui blog pentru a fi la curent cu toate noutatile, dar si pentru a afla primii cand apare un nou episod pe site!




marți, 9 aprilie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 5


Andrei si Ioana au facut dragoste in episodul anterior, chiar dupa ce Ioana avea aceleasi ganduri cu Liviu. Se pare ca in episodul din aceasta seara, 10 aprilie 2013, Ioana afla de aventura lui Andrei cu tipa care le facea poze in autocarul in care au fost prinsi toti tinerii de catre parintele acelei fetite bolnave.

Sper ca iti place ceea ce fac eu pe acest site.


Te invit sa urmaresti Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 5 dand click pe imaginea de mai jos!

Daca iti place ceea ce fac aici, da un like paginii de facebook a acestui blog.




Vizionare Placuta!

joi, 4 aprilie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 4

Salutare prieteni, imi pare rau ca nu am apucat sa scriu acest articol mai devreme, dar am fost foarte ocupat in offline. Ieri a fost difuzat cel de-al 4-lea episodul din Pariu cu Viata Sezonul 4, episod in care am putut urmari foarte multe intamplari extrem de frumoase, dar si unele mai putin frumoase.

Sa incepem mai intai cu raul si sa terminam cu bine, totul este bine cand se termina cu bine - acesta este principiul pe care mergem. Partea mai putin frumoasa a fost atunci cand Cristi si Sara s-au drogat si au pierdut fetita profesoarei care ii ajuta pe cei din LaLa Band si a sotului ei.

Mi-a placut mult atunci cand Andrei si Ioana au uitat pentru un moment de orgoliu si s-au iubit ca in vremurile trecute, desi a fost cam brusca trecerea Ioanei de la Liviu la Andrei.

Mi-au mai placut toate cadrele cu Vlad si Anca, raman la aceeasi parere ca sunt facuti unul pentru celalalt. Se vede ca se iubesc mult si in realitate.


Va rog sa acordati un Like paginii noastre de FaceBook pentru a fi la curent cu tot ce se petrece pe site.